سلامتی برترین نعمت است و هر نفس شایسته­ ی شکر
جهت تماس و مشاوره: +989202120214  |  09356117742
علائم واضح اوتیسم

علائم واضح اوتیسم

اوتیسم علائمی دارد که نشان دهنده مبتلا شدن فرد به بیماری میباشد.

علائم مشخص اوتیسم

1: مشکل درارتباطات اجتماعی و دوستیابی: روابط اجتماعی در افراد مبتلا به اوتیسم هم در کودکی هم در بزرگسالی با چالش روبرو است. رفتار و علایق خاص و محدود آن ها مانع از دوست یابی می شود. علاوه براین ها، ارتباطات عاطفی و عاشقانه نیز به دلیل مشکلات این افراد در بیان چهره ای یا درک ارتباط غیرکلامی نیز دچار مشکل خواهد بود.

2: مشکل در ارتباط غیرکلامی: درک بیانات چهره ای و حالات آن در این افراد چالش برانگیز است. در تعبیر و تفسیر رفتار درگیران دچار مشکل می شوند و حس می کنند در روابط خود گمشده ای وجود دارد. این افراد معمولا در برقراری تماس چشمی نیز عملکرد مناسبی ندارند.

3: نقص در یکپارچگی حسی: افراد مبتلا به اوتیسم به محرک های حسی، واکنش مناسب را نشان نمی دهند. این افراد در دریافت یا تحمل پذیری نسبت به بوها، صداها و … دچار مشکل هستند.

4: فقدان تئوری ذهن و همدردی: افراد مبتلا به اوتیسم در فهم اینکه دیگران به چه چیزی در شرایط خاص فکر می کنند و چه دیدگاهی دارند دچار مشکل می شوند و این موارد باعث ایجاد مشکل در همدلی و همدردی می شود. افراد مبتلا به اوتیسم در درک شوخی ها یا استعاره های دیگران چالش دارند و این موارد باعث مشکلات زیادی در ارتباطات اجتماعی آن ها می شود.

5: رفتار کلیشه ای و تکراری: در بعضی از افراد مبتلا به اوتیسم یکسری از حرکات یا گفته های تکراری، باعث ایجاد آرامش در آن ها می شود.

6: عدم انعطاف پذیری نسبت به تغییرات روزمره: خروج از زمان بندی های مشخص و روتین در زندگی روزمره افراد مبتلا به اوتیسم باعث اضطراب در ان ها خواهد شد. وجود برنامه غذایی مشخص، مسیرهای رفت و آمد مشابه، عدم استقبال از مکان یا رستوران های جدید، خرید تنها از فروشگاه های تکراری و …

7: مشکلات خواب: بیش از ۷۰ درصد افراد مبتلا به اوتیسم با مشکلات خواب مواجه هستند که ممکن است به دلیل مشکلات حسی یا اضطراب در آن ها باشد.

8: علاقه شدید به موضوع خاص: این افراد ممکن است علایق خاص و شدیدی به موضوع خاص مانند کتاب، فیلم، موضوع علمی، اتومبیل، نقاشی،ریاضیات و … داشته باشند و در این زمینه ها اطلاعات زیادی کسب کرده باشند.

9: علائم جسمانی اوتیسم: یبوست – مشکلات گوارشی – اختلال در خواب – ناهماهنگی عضلانی – تشنج

 

 

بهترین مرکز اوتیسم در شرق تهران

مراکز درمانی برای اوتیسم ممکن است که بسیار آنها به صورت متخصصانه به کودکان و نوجوانان که مبتلا به بیماری اوتیسم هستند خدمات ارائه می دهند.
این مراکز معمولا تحت نظر تیم های تخصصی فعالیت می کنند. که این تیم ها شامل روانشناس – تراپیست ها – استادان و کارشناسان آموزش تربیت خاص و پزشکان تخصصی درمان اوتیسم می باشند.
خدمات این مراکز شامل ارزیابی ها - تشخیص برنامه ریزی درمانی و آموزش تخصصی - توانمند سازی خانواده و پشتیبانان هایی در زمینه هایی مانند مهارت های ارتباطی و اجتماعی حسابداری و مدیریت تغذیه می باشد.
در هر صورت اطمینان حاصل کردن از تخصص و صلاحیت مراکز درمانی یکی ازمهم ترین مراحل درمان افراد مبتلا به اوتیسم است.
برای پیدا کردن بهترین مرکز درمان اوتیسم در شرق تهران شما می توانید از منابع معتبر زیادی پرس و جو کنید مانند: پزشکان متخصصین, و اطلاعات کافی را بگیرید.
مرکز های درمان اوتیسم بستگی به مکان و شرایط شما دارد.
اما معمولا بهترین مراکز درمان اوتیسم در شرق تهران و بهترین کلینیک تخصصی در پاسداران را می توانید پیدا کنید.
این مراکز و کلینیک درمان اوتیسم دارای چند تیم تخصصی می باشند که در بالا توضیح داده شده است.
شما می توانید کلینیک های تخصصی درمان اوتیسم را در شرق تهران یافت کنید.

 

 

بهترین راه درمان علائم اوتیسم

کودکان یا بزرگسالانی که درگیر اختلال اوتیسم هستند، نیاز به درمان اتیسم تخصصی، نظام اند، سیستماتیک و ساختاریافته دارند تا بهترین پاسخ را به درمان نشان دهند. البته هر کودک یا بزرگ‌سالانی که به اوتیسم مبتلا است نقاط قوت و چالش‌های منحصر‌به فرد خاص خود را دارد. باید با توجه به این نقاط و چالش‌ها درمان را پیش برد.

اگر درمان اتیسم به‌درستی انجام شود تا حد زیادی علائم و نشانه‌هایِ اوتیسم کاهش پیدا می‌کند و فرد عملکرد بهتری در انجام فعالیت‌ها و امور روزانه‌ از خود نشان خواهد داد. نکته‌یِ مهم در درمان افراد مبتلا به اختلال طیف اوتیسم این است که هیچ درمان یکسانی برای اختلال طیف اوتیسم وجود ندارد؛ هر کدام از این کودکان به یک درمان جواب می‌دهند. هدف از درمان هم به حداکثررساندن توانایی فرد در وجوه مختلف اجتماعی و زندگیِ شخصی فرد است.

بهترین زمان درمان علائم اوتیسم

تشخیص به موقعِ اختلال اوتیسم و مداخلات زودهنگام در دوران پیش‌دبستانی یا قبل از آن، به‌خصوص در سن ۲ الی ۳ سالگی احتمال تاثیرات مثبت به‌طور چشمگیری افزایش می‌یابد؛ زیرا در این دوره‌یِ سنی مغز کودک در حال رشد و شکل‌گیری است و نسبت به کودکان سنین بالاتر به تغییرات بهتر پاسخ می‌دهد.

 

 

توضیحی درمورد پزشک تخصصی درمان اوتیسم و ویژگی های آنها

پزشکان تخصصی درمان اوتیسم یا اختلال اوتیسمی عمدتا به عنوان پزشکان روانپزشکی یا نورولوژی شناخته می شوند آنها متخصص در تشخیص و درمان اختلالات طیف اوتیسم – از جمله اوتیسم – اختلال کمبود توجه و بیش فعالی و اختلال یادگیری هستند.
این پزشکان ممکن است از متخصصان دیگری نیز به عنوان بخشی از تیم درمانی استفاده کنند از جمله تراپیست های شناختی – رفتاری – گفتار درمانی ها و متخصصین تغذیه

پزشک تخصصی درمان اوتیسم باید دارای تجربه و شناخت خوبی از اختلالات رفتاری و توسعه ای باشند.
آنها باید توانایی ارائه راهکار های درمانی متناسب برای هر بیمارو تنظیم تیم های درمانی موئثر را داشته باشند. همچنین آنها باید از جدیدترین روش های درمانی و توسعه های پژوهشی در زمینه اوتیسم آگاه باشند.

 

 

مرکز تخصصی درمان اوتیسم با بهترین پزشکان

برای یافتن مرکز تخصصی درمان اوتیسم با بهترین پزشکان می توانید از منابع زیر نیز استفاده کنید:

1: مشاوره از پزشک خانواده یا پزشک معالج: پزشک شما ممکن است بتواند به شما مرکز تخصصی درمان اوتیسم به بهترین پزشکان را معرفی کند و توصیه کند که تخصص در اوتیسم را دارند.

2: مشاوره با تیم موجود در مراکز تخصصی: برخی از مراکز تخصصی درمان اوتیسم دارای تیم های چندتایی از پزشکان – روانشناسان و سایر متخصصان هستند که ممکن است بتوانند به شما راهنمایی کنند.

3: جستجوی آنلاین: می توانید در اینترنت جستجو کنید و مرکز درمان اوتیسم با بهترین پزشکان را پیدا کنید و به کلینیک آنها دسترسی پیدا کنید.

4: مشاوره با گروه های حمایتی و انجمن های حرفه ایی: گروه ها و انجمن های مربوط به اوتیسم ممکن است اطلاعات دقیق در مورد مراکز درمانی معتبر را در اختیار شما قرار دهند.

پس از یافتن مرکز تخصصی درمان اوتیسم با بهترین پزشکان می توانید با آنها تماس بگیرید تا اطلاعات بیشتری درباره کلینیک به شما بدهند.

 

 

 

 

دیدگاه خود را بنویسید

دیدگاه‌ها

اولین نفری باشید که دیدگاه خود را ثبت می کند.

چت با مدیریت سایت توانبخشی و کاردرمانی