سلامتی برترین نعمت است و هر نفس شایسته­ ی شکر
جهت تماس و مشاوره: +989202120214  |  09356117742
اختلال اوتیسم در بزرگسالان

اختلال اوتیسم در بزرگسالان

اوتیسم یک بیماری عصبی است که فرد وقتی میخواهد با کسی ارتباط برقرار کند در کنترل احساسات خود دچار مشکل میشود. اختلال اوتیسم بیشتر در کودکان دیده میشود اما اگر که پدر و مادر در سنین پایین کودک متوجه این بیماری نشوند، این بیماری تا سنین بالا ادامه پیدا میکند. ما قصد داریم به شما اطلاعات کافی را در مورد این بیماری یعنی همان (اوتیسم) بدهیم. پس تا آخر این مطالب مارا همراه کنید.

کسانی که در بزرگسالی در ارتباط با بقیه همیشه به مشکل میخورند و یا نمیتوانند ارتباط خوبی را برقرار کنند بهتر است
برای تشخیص بیماری اوتیسم به پزشک متخصص در این زمینه مراجعه کند.
این افراد در کودکی معمولا با مشکلات ارتباطی روبه رو بوده‌اند یا ناتوانی ذهنی داشته‌اند که به مرور زمان و با بالا رفتن سن متوجه بیماری اوتیسم شده اند و علائم این بیماری برایشان آشکار شده است.

 

علائم اوتیسم در بزرگسالان

شایع ترین علائم واضح اوتیسم در سنین بالا این بوده که فرد نتواند ارتباط خوبی با دیگران برقرار کند یا اینکه نتواند احساسات فردی را درک کند. اوتیسم باعث میشود فرد مبتلا نتواند با فردی دیگر احساس همدلی و هم دردی داشته باشد و این موارد باعث این میشود که فرد در برقراری ارتباط بسیار ضعیف باشد و از اجتماع دور شود.
فرد مبتلا به اوتیسم در سنین بالا روزانه فعالیت بسیار محدود دارد و میل زیادی به تکرار کار های یکنواخت که در قبل انجام داده است را دارد. انجام کارهای تکراری، روتین روزانه افراد را بهم میریزد و منجر به پرخاشگری و اضطراب در فرد میشود.

 

چه چیزی باعث اوتیسم در بزرگسالان میشود؟

اوتیسم خارج از قومیت طبقه های اجتماعی و اقتصادی عمل میکند و همین باعث میشود نتواند خوب ارتباط برقرار کند.
علت اصلی اوتیسم در بزرگسالان میتواند این باشد که فرد در سنین پایین و کودکی خود مبتلا به اوتیسم خیلی خفیف بوده و
کسی متوجه‌اش نشده است تا اینکه بیماری همراه با فرد رشد کرده‌است و خود را بروز داده است.

 

 

نشانه های اوتیسم در بزرگسالی

 

1:مشکل در تفسیر زبان بدن و اشاره های اجتماعی
افرادی که مبتلا به اوتیسم در سنین بالا هستند نمیتوانند پیام زبان بدن شخص دیگر را درک کنند یا بفهمند. برای همین نمیتوانند رفتار مناسب و خوبی در رفتار های محرک فرد مقابل داشته باشند. اوتیسم در بزرگسالی باعث این میشود که فرد در انجام کار هایی که نیاز به درک بو, صدا یا زبان اشاره دارد برایش بسیار دشوار باشد. به همین دلیل فرد دچار اختلال احساسی میشود و بسیاری از چالش های زندگی بسیار برای او پیچیده خواهد گشت.

2:اختلال در تنظیم احساسات با اوتیسم در بزرگسالی

فردی که درگیر اختلال اوتیسم است نمیتواند احساساتی مانند خشم, غم و شادی را کنترل کند و بر هیجان خود نظارت داشته باشد. به همین دلایل کودکانی در سنین پایین مبتلا به اوتیسم هستند در بزرگ سالی هیچ وقت نمیتوانند روابط خوبی با دیگران را تجربه کنند یا ارتباط خوبی برقرار کنند.

3:مشکلات زبانی و اختلال تکلم

از دیگر مشکلاتی که افراد اوتیسمی درگیرش هستند، عدم توانایی در صحبت کردن درست است. همچنین این افراد در لحظه ممکن است نتوانند فکر کنند و جواب فرد مقابل را بدهند.

4:داشتن تعداد کم دوستان

با توجه به این که این افراد معمولا رفتار هایشان تکراری است و نمیتوانند رفتار و رابطه خوبی را برقرار کنند و درک درستی از احساسات ندارند نمیتوانند دوستان زیادی داشته باشند و این عمل باعث میشود که دوستان محدود و کمی داشته باشند. همچنین این افراد ممکن است در طول زندگی نتوانند ازدواج موفق و خوبی داشته باشند.


متخصص اوتیسم بزرگسالان

متخصص اوتیسم بزرگسالان در کمک کردن و راهنمایی کردن به بیماران کمک می کنند و به افراد مبتلا به بیماری نیز خدمات ارائه می دهند تا آنها بتوانند زندگی بهتر و قشنگ تری را تجربه بکنند. متخصص اوتیسم بزرگسالان به مشکلات خاص فردی یا افرادی(گروهی) کمک می کنند و تمامی تلاش خود را برای بهبود بیماران و دلگرمی خانواده ها انجام می دهد. متخصص اوتیسم بزرگسالان میتواند با برسی نیاز های شخصی بیمار به آنها کمک کند و راهکار های بهتر بدهد تا بیمار بتواند راحت تر با چالش های زندگی مواجه شود و آنان را پشت سر بگذارد.

بهترین دکتر اوتیسم بزرگسالان در تهران

ویژگی هایی که یک پزشک متخصص و حرفه ایی در این زمینه باید داشته باشد عبارت اند از:

1 تخصص فنی:
پزشک متخصص و حرفه ایی باید دارای تخصص و دانش زیاد و عمیقی دراین زمینه داشته باشد تا بتواند علل بروز این بیماری را تشخیص دهد و برای درمان راهکار بیاورد.

2 تجربه و تخصص:
باید تجربه کافی در درمان بیماری اوتیسم فرد داشته باشد و همه ی جنبه ها را از جمله تشخیص, درمان و راهنمایی افراد اطلاع داشته باشد.

3 قدرت ارتباطی:
پزشک متخصص باید توانایی کافی برای برقرار کردن ارتباط سالم با بیمار را داشته باشد همچنین گفتگو قوی با خانواده بیمار برقرار کند.

4 قدرت تفسیر و تحلیل:
متخصص اوتیسم بزرگسال باید بتواند اطلاعات جمع آوری شده از بیمار را دقیق برسی کند و یک راه درمان درست را برای آن فرد در نظر بگیرد.

5 قابلیت همکاری با تیم:
پزشک اوتیسم باید بتواند همکاری با سایر تخصص ها مانند روانشناسان و متخصصان تنظیم رفتار و غیره را دارا باشد. این ویژگی در کلنیک تخصصی توان راهب به خوبی دیده میشود.

6 احترام به تنوع:
پزشک برتر باید به تنوع بیماری اوتیسم و متفاوت بودن رفتار های بیمار احترام بگذارد و راهنمایی ویژه هر کدام را در اختیار بیمار بگذارد.

7 بروز بودن در علم و تحقیقات:
بهترین پزشک اوتیسم باید روز به روز اطلاعات جدیدی در مورد این بیماری پیدا کند و تحقیقات زیادی انجام دهد تا بتواند بهترین راه کار ها را به بیمار خود بدهد.

8 قدرت تشویق والهام:
پزشک باید بتواند قدرت تشویق و الهام بخشی به بیمار را داشته باشد تا بیمار را به سوی هدف هایش با مسیر درست هدایت کند.

 

 

داروهای اوتیسم در بزرگ سالی چه هستند؟

داروهایی که افراد مبتلا به اوتیسم نیاز دارند شامل داروهای رفع اضطراب, رفع افسردگی و رفع بی خوابی میباشند که باعث میشود فرد احساس بهتری به زندگی داشته باشد و کیفیت زنگی آنها بهتر شود.

دیدگاه خود را بنویسید

دیدگاه‌ها

اولین نفری باشید که دیدگاه خود را ثبت می کند.

چت با مدیریت سایت توانبخشی و کاردرمانی