بهترین متخصص لکنت زبان تهران
لکنت زبان یک اختلال گفتاری است که با نقص در جریان و پیچیدگی زبانی فرد همراه است. این اختلال ممکن است در سطوح مختلف شدت ظاهر شود و به صورت مؤقت یا دائمی باشد. افراد مبتلا به لکنت زبان ممکن است دچار مشکلات در تولید صداها، تکرار کلمات یا حروف، قطع و وقفه در گفتار یا حتی سرعت زیاد در گفتار شوند. متخصص لکنت زبان کودکان اشاره می کنند که کودکان مدرسهی رو دارای لکنت زبان به احتمال بیشتر اختلالات صداهای گفتاری را نشان میدهند. مطالعات پزشک تخصصی لکنت زبان نشان داده شده است که وجود اختلال صدای گفتار به عنوان ریسک فاکتوری برای ثبات لکنت در سنین قبل از مدرسه مطرح شده است. نگرانی دیگر فوق متخصص لکنت زبان کودکان، این است که بعضی اختلالات زبانی، اختلالات حرکتی-دهانی، اختلالات شناختی و اختلالات روانی مانند تندگویی، ممکن است در میان کودکان دارای لکنت نسبت به کودکان بدون لکنت شیوع بیشتری داشته باشد. بهترین متخصص تشخیص لکنت زبان در تهران با با توجه به اهمیت درمان به موقع لکنت به بررسی دقیق علائم همراه لکنت زبان در کودکان می پردازد و بهترین کلینیک درمان لکنت زبان را انتخاب می کند. یک دکتر خوب برای لکنت زبان از تمام تیم توانبخشی شامل گفتاردرمانی، کاردرمانی ذهنی و رفتاردرمانی و… جهت رسیدن به بهترین نتیجه درمانی استفاده می نماید. مرکز تخصصی درمان لکنت زبان دکتر سیانکی با تجربه بالا در زمینه درمان لکنت زبان و در اختیار داشتن تیم درمانی مجرب در تشخیص و درمان لکنت زبان با بهترین متخصص تهران پیشرو می باشد.
مراکز تخصصی تشخیص و درمان لکنت زبان در کودکان گفتار درمانی دکتر سیانکی در تهران:
جناب آقای دکتر سیانکی بهترین متخصص تشخیص لکنت زبان و مدرس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با سابقه 15 ساله در زمینه توانبخشی و مدیریت در مرکز توانبخشی در غرب تهران به تشخیص دقیق نوع و شدت لکنت زبان در کودکان می پردازد. مرکز تخصصی درمان لکنت زبان در کودکان در تهران ایشان با 46 کادر مجرب گفتار درمانی ، روانشناسی کودک و بهترین کاردرمانان به ارائه خدمات درمانی لکنت زبان به ساکنین غرب تهران می پردازد. کیلینیک تخصصی درمان لکنت زبان تهران دکتر سیانکی (متخصص لکنت زبان) با بهترین امکانات و متدهای روزی که در بر دارد، این اطمینان را به بیماران میدهد که بهترین تحربه درمانی خود را داشته باشند و بهترین نتیجه را بگیرند. تجربه درمان لکنت زبان در بهترین کلینیک تهران با مدیریت دکتر سیانکی را میتوانید از طریق تماس به این مرکز توانبخشی اطلاعات مورد نیاز و لازم را کسب کنید.
لکنت زبان در کودکان چیست:
لکنت زبان در کودکان یکی از شایع ترین و مهم ترین اختلالات تکلمی می باشد که در دوران خردسالی و معمولا از سنین 2 تا 4 سالگی آغاز می شود. این اختلال پدیده ای مخصوص دوران کودکی می باشد. واژه لکنت زبان یک اصطلاح اشتباه اما رایج بین مردم به شمار می آید. در اختلالات تکلمی کودکان واژه لکنت به معنای اختلال روانی در گفتار و الگوی زمانی آن که سخن گفتن را دشوار میسازد شناخته می شود. در سنین ورورد به مدرسه نیز با افزایش اختلالات اضطرابی و مشکلات سازگاری اجتماعی احتمال بروز لکنت زبان در کودکان بالا می رود. به طور کلی در کودکانی که سابقه لکنت زبان را داشته یا در خانواده سابقه لکنت را داشته اند احتمال بروز یا عود آن در مراحل رشد نظیر دوران بلوغ، یا در زمان ازدواج وجود دارد.
برای تشخیص علت لکنت زبان به چه دکتری باید مراجعه کنیم؟
برای درمان لکنت زبان یکی از نکات مهم مراجعه به بهترین دکتر برای لکنت زبان است. تشخیص صحیح شدت لکنت زبان و اختلالات همراه با آن باید توسط یک دکتر خوب برای لکنت زبان انجام شود. وجود اختلالات ارتباطی می تواند به صورت قابل توجهی درمان را تحت تاثیر قرار دهد. کودکانی که هم لکنت و هم اختلالات صداهای گفتاری یا زبانی را نشان می دهند ممکن است به دوره درمانی طولانی تری نیازمند باشند. آنها ممکن است با احتمال بیشتری واکنشهای منفی از شنونده هایی که به سختی گفتارشان را درک می کنند،را تجربه کنند و نگرانی شان درباره روانی گفتارشان بیشتر باشد. بنابراین، ما باید به منظور تعدیل اختلالات همراه در کودکان دارای لکنت آماده باشیم. مرکز درمان لکنت زبان دکتر صابر با تجربه بالا در زمینه درمان لکنت زبان و در اختیا داشتن تیم درمانی مجرب در درمان لکنت زبان پیشرو می باشد.
جمع بندی
مهارت های ارتباطی خوب،موفقیت ارتباطی را افزایش میدهد. بهطور کلی،گفتاردرمانی که با کودکان و نوجوانان دارای لکنت زبان کار می کنند،بر روی لکنت زبان به عنوان اولین اختلال تمرکز میکنند. اگرچه در بسیاری از مراجعان فقط تمرکز کردن بر روی لکنت زبان کافی است ولی در بعضی از مراجعان نیاز به در نظر گرفتن سایر اختلالات ارتباطی دیگر نیز می باشد. یکی از مهمترین مراحلی که یک درمانگر می تواند موفقیت درمان گفتار را افزایش دهد، بیان اهداف درمانی به شیوه ای است که به روشنی توضیح داده شود و توسط دیگران درک شود و از طریق تحقیق قابل ارزیابی باشد.